Werkwijze

Bij Johan Maas vakschilders staan vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid voorop. U kunt bij ons terecht voor service en expertise op het gebied van zowel binnen- als buitenschilderwerk. We zijn gespecialiseerd in het onderhoud van monumentale panden en hebben daarin meer dan 26 jaar ervaring. Maar we verzorgen met evenveel plezier het schilderwerk van nieuwbouw voor zowel bedrijven als particulieren.

Secuur werk met goede mensen en de beste materialen, daar staan we voor. Dus werken we uitsluitend met verf van toonaangevende fabrikanten als Sikkens en Sigma. Bent u op zoek naar een vakbekwaam, flexibel en enthousiast schildersbedrijf?Mail ons of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Contact opnemen / offerte opvragen

Profiteer nu van het verlaagde btw tarief.

Bent u particulier en is uw woning ouder dan twee jaar? Profiteer dan nu van het verlaagde btw tarief en betaal tijdelijk geen 21%, maar slechts 6 % btw. Dit kan u flink schelen. Zeker weten of u in aanmerking komt? Hier www.belastingdienst.nl/lagebtw vindt u alle informatie op een rij. Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Goede afstemming is het halve werk.

We hebben in de loop der jaren een zeer goede reputatie opgebouwd op het gebied van zorgvuldig en schoon werken. Die danken we voor een groot deel aan onze heldere communicatie. Wij hechten daarom sterk aan persoonlijk contact. Goede afstemming en heldere afspraken zijn noodzakelijk voor een goed resultaat. En uw inbreng als opdrachtgever is daarin bijzonder belangrijk.

VVE.

Bent u beheerder van een VVE, heeft u er dan al eens aan gedacht om een vaste onderhoudsschilder in te schakelen, we doen dit regelmatig en hebben veel ervaring met verschillende VVE’s.