Schilderen

Bij Johan Maas vakschilders staan vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid voorop. U kunt bij ons terecht voor service en expertise op het gebied van zowel binnen- als buitenschilderwerk.

We zijn gespecialiseerd in het onderhoud en renovatie schilderwerk van monumentale panden en hebben daarin meer dan 25 jaar ervaring. Maar we verzorgen met evenveel plezier het schilderwerk van nieuwbouw voor zowel bedrijven als particulieren.

Secuur werk met goede mensen en de beste materialen, daar staan we voor. Dus werken we uitsluitend met verf van toonaangevende fabrikanten als Sikkens en Sigma.

Bent u op zoek naar een vakbekwaam, flexibel en enthousiast schildersbedrijf? Mail ons of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Direct naar: Plafonds  |  Wandafwerking

Contact opnemen / offerte opvragen

Referenties

M. Schoutsen

Johan en zijn team hebben onze woonkamer netjes en secuur geschilderd. Wij zijn erg te spreken over de snelheid en het vakmanschap.

Kelly Ooteman

Fijne man! Komt zijn afspraken na, doet wat hij beloofd, werkt netjes en denkt mee!

Johan heeft mij enorm geholpen, verhuizing met een bedrijf, alles geregeld behalve de schilder (wilde we zelf doen om wat kosten te besparen). Via mijn broer, die had gezien dat Johan heel net werk afleverde ben ik aan Johan Maas Vakschilders gekomen. Johan heeft met zijn team 600 M2 bij ons gespoten, alle kozijn ect geschilderd, alles was keurig netjes op tijd klaar. Heel blij met het resultaat! Dank je wel Johan!!

Qoss

Adrie en Bert

Johan Maas Vakschilders, hebben het buitenhoutwerk van ons huis geschilderd.
Zij werken zorgvuldig in de voorbereiding, maken gebruik van kwaliteitsmaterialen en zetten het houtwerk strak in de ‘lak’. Het resultaat is prachtig schilderwerk.
Kenmerkend voor dit bedrijf is het leveren kwaliteitswerk, betrouwbaarheid en dat alles binnen de afgesproken tijd. Wat ons betreft een aanrader!
Bert en Adrie, juli 2019

Adrie Beljaars,

Laatste nieuws

Spuitklus opslagruimte Van Gogh museum Diemen

Voor de opslagruimte van het Van Gogh Museum in Diemen hebben we de wanden mogen spuiten.