Plafonds

Bij uw plafonds en wanden gaat het om de afwerking. Wij werken strak en naadloos af voor en besteden daarbij speciale aandacht aan het dichtmaken van naden en scheuren langs het schilderwerk bij zowel hout- als muurwerk. Zijn uw muren beschadigd, vertonen ze krassen of zijn er stukken uit? Dan verhelpen we dat eerst met reparatiegips om tot een glad resultaat te komen. Ook uw glasvliesweefsel behang werken we naadloos af.

Voor een mooie afwerking van stucwerk is airless spuiten zeer aan te bevelen. Het geeft een fraai en gelijkmatig eindresultaat van een afwerkingsniveau dat niet met rollen te vergelijken is.

De voordelen van het werken met een airless spuit zijn:

  • Het geeft een mooier resultaat dan met de verfroller.
  • Het is in elke gewenste kleur mogelijk.
  • Geeft een strakke afwerking.
  • Een hogere productiesnelheid.
Contact opnemen / offerte opvragen

Referenties

M. Schoutsen

Johan en zijn team hebben onze woonkamer netjes en secuur geschilderd. Wij zijn erg te spreken over de snelheid en het vakmanschap.

Kelly Ooteman

Fijne man! Komt zijn afspraken na, doet wat hij beloofd, werkt netjes en denkt mee!

Johan heeft mij enorm geholpen, verhuizing met een bedrijf, alles geregeld behalve de schilder (wilde we zelf doen om wat kosten te besparen). Via mijn broer, die had gezien dat Johan heel net werk afleverde ben ik aan Johan Maas Vakschilders gekomen. Johan heeft met zijn team 600 M2 bij ons gespoten, alle kozijn ect geschilderd, alles was keurig netjes op tijd klaar. Heel blij met het resultaat! Dank je wel Johan!!

Qoss

Adrie en Bert

Johan Maas Vakschilders, hebben het buitenhoutwerk van ons huis geschilderd.
Zij werken zorgvuldig in de voorbereiding, maken gebruik van kwaliteitsmaterialen en zetten het houtwerk strak in de ‘lak’. Het resultaat is prachtig schilderwerk.
Kenmerkend voor dit bedrijf is het leveren kwaliteitswerk, betrouwbaarheid en dat alles binnen de afgesproken tijd. Wat ons betreft een aanrader!
Bert en Adrie, juli 2019

Adrie Beljaars,

Laatste nieuws

Spuitklus opslagruimte Van Gogh museum Diemen

Voor de opslagruimte van het Van Gogh Museum in Diemen hebben we de wanden mogen spuiten.